Het spel Weet jij als eerste contact met mij te leggen?


Het spel Traceer de locaties welke ik heb uitgezet


Het spel Met wie vorm jij een waanzinnig team?

Voor aanvang van het spel

Om helemaal in de sfeer te komen ontvang(en) jij, en je eventuele teamgenoten, voor aanvang van deze spannende missie een ‘persoonlijke’ videoboodschap van de Mysterieuze Opdrachtgever.
Tevens ontvangen jullie heldere instructies om zo goed voorbereid te kunnen starten.

Spelverloop

Aan jullie de taak om samen, binnen de speeltijd, zoveel mogelijk locaties in de binnenstad (van een dorp of stad naar keuze) zien te traceren. Speur aan de hand van aanwijzingen de betreffende locaties op, speel de bijbehorende opdrachten vrij en ontsleutel telkens een uniek telefoonnummer om zo stap voor stap dichter bij de Mysterieuze Opdrachtgever te kunnen komen.
In het totaal zijn er 10 locaties om te traceren en dus ook 10 unieke telefoonnummers om vrij te spelen.

Heb je de opdracht juist uitgevoerd? Dan klopt hoogstwaarschijnlijk het vrijgespeelde telefoonnummer en krijg je moeiteloos één van onze spion(nen) aan de lijn. Tenzij een ander team jullie net voor is natuurlijk, dan is de telefoonlijn tijdelijk bezet en zul je het nog eens moeten proberen. Voel je de adrenaline al opkomen? De klok tikt…de telefoon gaat over, wie neemt er op?!

Heb je een fout gemaakt in de opdracht? Dan zou het zo kunnen zijn dat het telefoonnummer welke je vrijspeelt ook niet helemaal klopt. Toch zal je waarschijnlijk proberen te bellen met onze spion en kan het zomaar voorkomen dat je een wildvreemde aan de lijn krijgt! Dit kan zorgen voor een hilarische situatie, zeker wanneer jullie in codetaal jezelf kenbaar proberen te maken, maar het werkt natuurlijk ook uiterst spanning verhogend, jullie willen immers door naar de volgende locatie om zo dichter bij de overwinning te komen!

Wanneer een opdracht goed is uitgevoerd en de oplossing correct is, ontvangen jullie via één van onze spionnen een aanwijzing welke jullie naar de volgende locatie leidt. De 10 verzamelde oplossingen/telefoonnummers vormen samen een ultiem finalenummer!

Doel van het spel

Weet jij als eerste via dit finalenummer telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever dan win je het spel!
Per locatie worden de top 3 winnaars eervol vermeld in het winnaars-klassement op onze website. Zolang er in de opvolgende speeldata geen andere teams volgen die beter hebben gepresteerd blijven jullie deze eervolle plek behouden. Voor de winnaars die aan het einde van het kwartaal in het winnaars-klassement zijn geëindigd is wellicht nog wel een hele uitdagende verrassing voor handen!

Je neemt het op tegen andere teams die zich ook hebben inschreven voor het spel.
Het aantal andere meespelende teams kan per datum en locatie hierdoor dus telkens verschillen.

Waar te spelen

Ontsleuteld is door heel Nederland te spelen, ook bij jou in de buurt!
Kijk snel hier welke speeldata en locaties er nog vrij zijn.

Met wie durf jij deze uitdaging aan?